Jahanje izdvajamo kao specijalnu poslasticu iz naše velike ponude aktivnosti i avantura koje možete doživeti tokom boravka u etno selu Vojinović. Uložili smo veliki napor da obezbedimo sve što je potrebno za realizaciju projekta najmodernije, savremene štale gde su smeštene ove predivne životnije. Ukoliko ste ikada imali kontakt sa konjima nema potrebe da Vam objašnjavamo bilo šta o njima, koliko su elegantni i graciozni.

Etno selo Vojinović raspolaže opremom koja zadovoljava najviše standarde u konjičkom svetu. Kod nas možete jahati različite rase konja, od gracioznih Arapa, preko brdsko-planinskih autohtonih konja, do američkih kvotera i naravno ponija, jer mislimo i na Vaše najmlađe. Nezaboravno iskustvo jahanja, bilo da ste početnik ili iskusan jahač, kroz pristupačne ili nepristupačne delove prelepe planine Durimitor. Raspolažemo sa preko 20 konja i najiskusnijim jahačkim instruktorima u regionu, koji će biti Vaši vodiči i učiniće da se osećate prijatno i sigurno u svakom trenutku.

Organizujemo ture u trajanju od 2 ili 3 sata za početnike i sve one koji jednostavno žele da dožive nezaobilaznu avanturu prilikom boravka kod nas. Jahanje po obroncima planine Durmitor sa neverovatnim pogledom na Pivsko jezero od kojeg zastaje dah, a izlete ćemo upotpuniti foto safarijem i ručkom u prirodi. Pružićemo Vam nešto što nikada niste doživeli, a Vaš boravak u etno selu Vojinović će definitivno promeniti definiciju reči odmor. Strmoviti predeli planine Durmitor su veliki izazov, pa smo za iskusnije jahače pripremili ture u trajanju od 3 ili 5 dana.

Kako bismo i Vašim najmlađim učinili boravak nezaboravnim, uvrstili smo u ponudu i školicu jahanja. Da bi napravila svoje početne korake u jahačkom svetu deci je bitna sigurnost, poverenje i naravno prijatno okruženje kako bi se opustila i savladala eventualne strahove. Kada na sve to dodamo naše iskusno osoblje dobijemo dobitnu kombinaciju i Vaši najmiliji će kroz igru i zabavu savladati osnovne tehnike jahanja.