Piva Tara

Napomena: Pun pansion – doručak, ručak, večera i užina. Kada se ide na teren nosi se ketering iz etno sela. Isključivo domaća hrana, non-GMO.


Program (3 dana)

 • 1

  Dan prvi - Dolazak

  - U etno selu Vojinović će Vas dočekati pun pansion (doručak/ručak/večera i međuobroci). Na našem sajtu postoji odeljak sa detaljnijim informacijama o smeštaju.
  - Doručak u 09:00h.
  - Pun pansion uključuje hranu koja je organskog porekla, non-GMO, domaće proizvodnje.
  - Nakon što se udobno smestite, instruktori jahanja će proceniti koji konj Vam najbolje odgovara, kroz sam proces upoznavanja sa konjima i procenu Vaših jahačkih veština. Sva jahačka oprema Vam je obezbeđena i zadužuje se u etno selu Vojinović, te ne predstavlja dodatni trošak..
  - Ručak.
  - Kako dan bude odmicao, imaćete dosta slobodnog vremena. Istražite sve pogodnosti koje Vam nudimo i dodatno se upoznajte i adaptirajte na okolinu, koja ume da bude vrlo zahtevna, ali u isto vreme darežljiva, u šta ćete se i sami uveriti.
  - Večera.
  - Noćenje u smeštaju etno sela Vojinović i kraj prvog dana ture Piva-Tara.

 • 2

  Dan drugi - Jahanje

  - Polazak u jutarnjim časovima.
  - Etno selo Vajinović obezbeđuje ketering u okviru svih tura, za vreme provedeno na izletima.
  - Iz etno sela, jahanjem, upućujemo se u Nedajno selo. Malo planinsko mesto na obroncima kanjona reke Sušice nekoliko kilometara od etno sela. Kao iz nekih Alpskih priča, ovo selo postoji u skladu s prirodom i potpuno se predaje lepoti koju Sušica stvara.
  - Nikovići selo je sledeća destinacija. Na mestu gde se Sušica uliva u Taru, nalazi se ovo selo sa odličnim potencijalom za foto safari.
  - Dan završavamo noćenjem na reci Tari, u Šćepan Polju - "Blue River Tara". Ovaj smeštaj gosima nudi udoban smeštaj, obrok tradicionalne kuhinje i lokalne specijalitete. Besplatan Wi-fi svim gostima. Možete igrati pikado, ili provoditi vreme na kamenoj terasi koja nadvisuje kanjon reke Tare.
  - Noćenje. • 3

  Dan treći - Rafting

  - Rafting na Tari je aktivnost koja je omiljena svim gostima. Poslednji, treći dan ture je ujedno i najzabavniji, pa Vam utisaka i impresije neće manjkati. Ceo dan je rezervisan za rafting jednom od najlepših evropskih reka.
  - Povratak u Etno selo Vojinović u popodnevnim časovima. Kraj ture.
  - Gostima su dalje na raspolaganju brojne aktivnosti koje smo spremili za potpuni doživljaj planine Durmitor. Ukoliko se odlučite da nas napustite, transport do aerodroma je obezbeđen.
Video

Prijavite se