Za sve avanturiste željne istraživanja , etno selo Vojinović nudi Džip safari turu koja će vas sprovesti do mesta koja su vam se činila nepristupačnim i obezbediti vam doživljaj prirode i avanture kakav do sada niste imali.

Džip safari je uzbudljiv način da se doživi neukrotiva priroda čitave Crne Gore. Upustite se u letnju avanturu koja će se odvijati u vašoj režiji. Naši moćni terenski četvorotočkaši će vas sprovesti do najudaljnijih destiinacija širom zemlje i učiniće da za samo nekoliko sati spojite više iskustava u jedno.

Džip safari turom imate prliku da zauzdate gorostasa kakav je Durmitor i otkrijete sva njegova skrivena mesta, vidikovce , kulturna nasleđa, i sve to u tempu koji sami odredite.

Gosti etno sela Vojinović su u mogućnosti da se Džip safari turom otisnu u istraživanje predela izvan granica nacionalnog parka, sve do gradova na samoj obali Jadranskog mora.

Tokom zimskog perioda, za istraživanje planine Vam preporučujemo ture kao što je Tabač za sneg, motorne sanke i slično. Džip će Vam u tom periodu biti na raspolaganju kao zgodno prevozno sredstvo do oližnjih gradova i gradova na primorju.